Thursday, February 4, 2010

BOM Update

Salam semua...dah masuk bulan 2...kepada sesiapa yg belum buat atau hantar BOM masing2 kepada Tini/Hani, sila berbuat demikian secepat mungkin. Saya berharap sangat semoga game kita ini berjalan dengan lacar tanpa ada gangguan, terima kasih ye.. :)...

Ini adalah diantara peserta yg dah pun hantar BOM kepada Tini/Hani....sebab hani dah update yg mana dia dah terima..so saya tulis lah kat sini...kepada Tini/Hani kalau ada yg terbaru sila update ye...terima kasih..

Fida
Cik Kema
Kak Diah
Kak Naiz
Kak Pah
Kak Maz






3 comments:

aimila said...

Sy dah pos last week lagi. da email pada tini b'tnyakan hal yg sama but until todate no reply from her.

Mrs. Fedex said...

fida..
mus nyer belum.. maaf sgt..
kain baru beli ganti kelmarin dulu..
by next week akan pos ke tini..
silap mus.. maaf yer..

TiniHani said...

hehehe sorry semua... saya dah dapat semua kecuali mus.. aimila punya ada kat pejabat pos laju kan.. hari ni baru nak pergi ambil... saya dah update blog..sorry again lambat update :)