Tuesday, February 9, 2010

Facebook badge...

Fida Salim

Create Your Badge


Salam semua kawan2 yang join BOM ....fida ada buka FB baru untuk kita sama2 kongsi gambar dan cerita ceriti masing kat dalam satu website...so sila lah jemput ke rumah fida ye...kat situ sennag sikit kita semua nak komen ke, nak tengok gambar ka, kalau ada apa2 aja craft yg nak share sekali pun boleh aja...tak semestinya BOM aja...fida pun buka tu sebab nak gather semua craft yg fida dah buat dalam satu tempat..heheh...galak betui dah ada blog sewing nak plak buh dalam FB...takpa janji hati ku puas...hehehe

Ok kawan2..joinlah ye kalau sudi....tulis atau pos aja gambar craft anda kat situ...:)