Sunday, February 21, 2010

Wow Carnival Putrajaya



Hari ni pergi wow carnival kat putrajaya....singgah kat booth kak Zila....heheh..sempat rembat sedikit sebanyak barang..hehehe...

Panas ya amat nya..alicia sampai merah2 dah muka....sib baik tengok kak zila punya blog pagi tadi..kalau tak terlepas lah aku carnival ni...rugi owhh kalau tak pergi..hehehe





11 comments:

zilakasim said...

salam fida.... panas betul...zura demam terus... kikikiki.... anyways thxs krn sudi jenguk booth akak...bising ngan DJ2 KLFM tu.... apa2pun enjoy... mungkin joint utk ballonfiesta bln mar ni... jom dtg ekkk

Maya said...

tak sempat jumpa fida tadi.. zila kate mungkin fida masih ade area situ masa saya datang tu. tapi tak terserempak pun.. :D

tq beli baju yer! harap2 baju tu muat..

mama alicianorman said...

kak zila..tq very much juga sebab post kat blog akak..kalau tak saya pun tak tau..heheh..mmg panas nasib baik hubby tak bising sangat. biasa mmg dia tak suka pergi tempat macam tu..hehehe...kira nasib fida lah hari ni...hehehe....

maya..yes alicia suka sangat baju tu..muat2 badan dia aja..heheh lepas ni boleh lah pergi tini punya jom jahit tu cari pattern...fida suka sangat kain tu cantik dan lembut sesangat..mana maya dapat kain tu ?..

Anne said...

cik zila... 2 hr tu pun cukup panas..kalau join hot ballon to lagi la panazzzzzzzzzzzzzzz.... fida.. suke jgk dpt jumpa tp x sempat nak borak lebih ... sakit kepal dek kepanasan.... sowi ye... but luv ur gurl.. cumilll

MamaDaniel said...

ala..camner saya bleh terlepas nih.. huhu.. padahal saya sgt la dekat.. huhu.. bln march nnti harap kak zila kasim war2kan awal2.. nak gi jugak...

Maya said...

fida..
tu japanese cotton. adik belikan masa dia pi bandung ari tu...

itulah.. sayang sangat ngan kain tu, tu pasal terperap lama sbb sayang nak gunting... hahhaa.. tapi rugi lak kalau tak buat apa2 kan..

fida.. nak amik gambar letak kat craftzone fb boleh?

mama alicianorman said...

Anne...ye best sangat masa kat both tu..heheh kalau dapat join best gak kot..hahhaa....takpe saya tau kesibukan org berniaga, dont worry...

Maya..silakan...jgn segan2..ambik aja..hehehee

mama alicianorman said...

kak zila booth bulan march kat mana plak?..

My Rayyan said...

ala lalalalala tomei nye cik fida kiter ni. ni kalau jumpa cik kema mau tenyeh kat dada hikhik

hmmm..rasa rugi giler tak taw pasai WOW carnival ni. padahal cik kema ader je kat p9, teman bb rayyan mandi pool uwaaaaaaaaaaaaaaa

mama alicianorman said...

ganas tu cik kema nak tenyeh kat dada...hahahah..tulah kan ramai yg tak tau...kalau tak peluang leh berjumpa tu...hehehe

N.Q.R said...

last week mcm nampak alicia kat ikea.. :)