Monday, March 8, 2010

January block BOM bulan March untuk Kak Naiz



Ok...nampak gayanya BOM kita tak berapa nak meriah lah kan???...mana pergi semua org ekk???...heheh takpa janji mereka sudah hantar kepada penerima BOM pada setiap bulan pun dah ok...

Ok bulan march ini penerima BOM adalah kak Naiz...aku dah siapkan , dan akan bagi by hand kepada kak naiz bila balik kg hari jumaat ni...harap2 takda aral melintang..aminnn....


2 comments:

NYKOLETT said...

Salam puan..at last saya jumpa jugak orang malaysia yg berminat dalam bidang ini.Saya amt berminat dalam patchwork dan quilt...tapi semangat tak cekal..buat2 pas tu tolak ketepi.Suka sangat baca blog2 mat salleh mengenai topik ini.

Mishka said...

Hi,
I have tried to email you about the fall mini quilt swap that has not arrived, but I have not heard back from you.

Did you send the mini quilt? Please email me the status.

Thanks,
Michele
Quilting Gallery