Wednesday, March 3, 2010

W.I.P

Assalamualaikum.....apa khabar semua...harap2 sihat lah ye...heheh. Erm aku plak sihat alhamdulillah, tapi Norman, anak aku yg sulong tak sihat. Tadi Nurse dari sekolah dia call cakap dia demam so aku dah ambik dia bawak balik....cuaca sekarang tak berapa bagus ye...panas sangat..

OKlah...ni saja nak tayang sikit gambar aku buat applique tadi...belum siap lagi..baru baste..jap lagi baru buat blind stich...tapi yg kurangnya....kaler tak menawan lah..huhu...tapi takpalah..first time..nanti pandailah kot aku combine kaler..heheheh


1 comment:

aniza said...

Nice! Yg penting belajar teknik dulu, bila dah expert aper2 pun boleh combine jadik lawa...sorry that yr son tak berapa sihat....mmg la ni cuaca sungguh panas..hmmmm..