Monday, April 5, 2010

Beautiful blogger Award

Salam semua...maaf lah sebab dah lama tak update blog ni :)

Apa cerita semua kawan BOM???..masing dah siapkan block masing2 dan dah hantar ke penerima2 block Ke????....senyap aja kan....harap masing2 tau lah tugas masing dan hantar kan kepada kawan2 kita semua on time supaya kawan2 kita tu tak tertunggu-tunggu depan pintu menanti kan abang posmen :)

OKlah...cerita kali ni nak cakap pasal award ni ha.....terima kasih bebanyak kak shima dan kak pah sebab sudi bagi award ni....apalah sangat ngan blog dan fida ni sampai dapat beautiful blogger...hahahah...anyway still nak cakap tq... :)

Kepada pengunjung setia blog saya ni kalau sudi ambiklah award ni...nak cakap sorang2 nama ni banyak sangat..heheheh....oklah....take care semua....bye....





2 comments:

Janovi said...

Thanks for stopping by my blog. I will need lots more practice before I can do it for friends!! Don't want to ruin any beautiful quilts!! LOL
Congrats on the award!

TinyTini said...

Hi..got some heavy cotton for sale. Please visit me at ibtisamfarah.blogspot.com.thanks