Friday, May 14, 2010

PERHATIAN KEPADA SEMUA PEMAIN BOM

salam semua...semoga hari anda berjalan dengan lancar dan takda masaalah...

peringatan kepada semua pemain BOM 2010...apa cerita kita semua???????....senyap aja....masih berminat nak main atau dah kehilangan semangat????????

Penerima untuk bulan April hanya terima 4 block sahaja daripada 12 block. Saya berharap sangat-sangat kalaulah tak boleh nak siapkan atau pun ada masaalah yg tak dapat nak dielakkan daripada menyiapkan block untuk setiap bulan, silalah berhubung dengan penerima dan bagitau dia so taklah dia tertunggu2 .....

Harap sangat semua pemain beri kerjasama....kalau projek lain boleh disiapkan kenapa BOM tak boleh kan?????



6 comments:

a.niza said...

aduhai...tajuk post pun dah buat k/niza tertanya2....bomb aper plak ni...uper B.O.M. !!! hehehe lucu tul....

mama alicianorman said...

hhahahaha kak niza....malas nak letak titik2 bagai....para peserta sendiri yg main tu paham2 ajalah..... B.O.M (block of the Month)..sure you know right????...heheheheh

DiahRothman said...

Salam Fida. Memang cool sikit game ni. Tapi KD rasa semua masih ON, cuma
tak banyak yang nak diperkatakan... Kalau penghantar dan penerima hebahkan dalam blog masing2 tentu meriah... Lebih2 lagi penerima, kalau anda buat entri walau pun dapat satu keping block tentu pemberi rasa lega dan rasa dihargai... Masing tertanya2... dah antar ker dan terima ker???????

mama alicianorman said...

ye kak dee...saya rasa masing2 kena pandai2 buat entry sendir lah kan..heheh dah terima buat entry belum terima pun buat entry...atleast kita tau whats going on...

My Rayyan said...

Salam k.fida

Larikkkkkkkkkkkkk....segan oooooo
Maaf kengkawan semua..cik kema berdiam diri terlalu lama. Orait ni update utk diri cik kema eks :)

Dah send BOM kat:
1. Hani
2. c.mus
3. k.naiz

Akan send before end of this month kat:
4. k.aton - susun sepuloh jari minta maaf sbb lmbt
5. FAWA

dan seterusnya akan ikut due date hehehe

My Rayyan said...

update lagi :)

cik kema dah pos BOM utk
4. K.Aton
5. FAWA
6. K.Pah

Yahooooooooooo i'm back hehehe