Tuesday, January 19, 2010

Jom Jahit

Heheheh..biar pn banyak projek masih menunggu aku na juga join Hani dalam sew along punya projek..sebab nye boleh jahit dress untuk Alicia..heheh..ok Hani fida join jugak tau...



November block for Hani ( BOM)

Ok dah siap November block untuk bulan Januari. Hani nantikan dari fida ye..hope Hani suka dengar colour ni.. :)....

Ok pada yang lain dah siap ke belum?..kalau dah siap harap update blog ye, so saya tahu siapa yang dah buat dan siapa yang belum. Harap-harap sangat yang BOM kita berjalan dengan lancar.

Tarikh untuk penghantaran adalah sebelum 31 Januari....tapi kalau siapa yang dah siap awal boleh hantar awal..saya boleh bayang kan betapa Hani tak sabar menunggu ketibaan semua BOM ini.... :).. nanti dah sambung2 tayang kat kitaorang tau Hani .