Saturday, February 27, 2010

Update BOM...

Salam semua...apa khabar?..erm..saya cuti sekejap dari buat block BOM..heheh . Ok sekarang dah nak habis bulan 2 , saya harap sangat kawan semua dah buat dan dah juga poskan Musliha punya BOM sebab sekarang adalah giliran dia untuk menerima BOM.

Yang saya tau dah hantar :-

Diana a.k.a Kukakuka
Kak Aton
Cik Kema
Aimila
Fida

Yang lain apa cerita?..heheh...rajin2 kan diri anda ye...semoga kawan2 kita ni tak ternanti-nantikan posmen depan pintu... :)..

OKlah kawan2 semua...semoga hari anda ceria selalu and happy sewing...



Sunday, February 21, 2010

Wow Carnival Putrajaya



Hari ni pergi wow carnival kat putrajaya....singgah kat booth kak Zila....heheh..sempat rembat sedikit sebanyak barang..hehehe...

Panas ya amat nya..alicia sampai merah2 dah muka....sib baik tengok kak zila punya blog pagi tadi..kalau tak terlepas lah aku carnival ni...rugi owhh kalau tak pergi..hehehe





Wednesday, February 10, 2010

Februari block BOM bulan April untuk Kak Aton


Selesai lagi satu....memang aku dah bersemangat betui ni...hehehe

Finally siap juga hexy ni...hehe


lega....selesai sudah hutang aku.....


Tuesday, February 9, 2010

January block BOM bulan March untuk Kak Naiz


hehehe...jangan marah...aku sekarang ni tengah nak siapkan semua block2 sebelum aku balik US..so keberangkalian kawan semua akan dapat block BOM masing2 sebelum tiba masanya...tapi aku lebih suka sebab aku boleh clear kan semua dalam list..dan aku juga boleh start buat apa2 aja projek aku yg telah ketinggalan kebelakang.... :) happy stitching everyone....


Facebook badge...

Fida Salim

Create Your Badge


Salam semua kawan2 yang join BOM ....fida ada buka FB baru untuk kita sama2 kongsi gambar dan cerita ceriti masing kat dalam satu website...so sila lah jemput ke rumah fida ye...kat situ sennag sikit kita semua nak komen ke, nak tengok gambar ka, kalau ada apa2 aja craft yg nak share sekali pun boleh aja...tak semestinya BOM aja...fida pun buka tu sebab nak gather semua craft yg fida dah buat dalam satu tempat..heheh...galak betui dah ada blog sewing nak plak buh dalam FB...takpa janji hati ku puas...hehehe

Ok kawan2..joinlah ye kalau sudi....tulis atau pos aja gambar craft anda kat situ...:)







Monday, February 8, 2010

December block BOM bulan februari untuk Musliha...


Dah siapkan block december untuk bulan Februari....block kali ini adalah kepunyaan Mus....Mus nantikan dari fida ye...Insyaallah esok fida poskan pada mus...harap mus suka... :)



Hexagons kak diah dah nak siap... :) lega...

Ok..dah 9 kuntum yg siap...tinggal 1 kuntum lagi warna merah kena siapkan, lepas komplit semua 30 kuntum hexagons kak diah...ya ampunnnnn...sesangat kak dia...dah bulan 2 baru saya dapat siapkan hexy kak diah....

Insyaallah esok siap dan kalau sempat saya pos esok...kalau tak sempat saya pos hari rabu ye kak diah...nantikan dari saya...hehehe.





Thursday, February 4, 2010

BOM Update

Salam semua...dah masuk bulan 2...kepada sesiapa yg belum buat atau hantar BOM masing2 kepada Tini/Hani, sila berbuat demikian secepat mungkin. Saya berharap sangat semoga game kita ini berjalan dengan lacar tanpa ada gangguan, terima kasih ye.. :)...

Ini adalah diantara peserta yg dah pun hantar BOM kepada Tini/Hani....sebab hani dah update yg mana dia dah terima..so saya tulis lah kat sini...kepada Tini/Hani kalau ada yg terbaru sila update ye...terima kasih..

Fida
Cik Kema
Kak Diah
Kak Naiz
Kak Pah
Kak Maz