Wednesday, March 17, 2010

Mini Fall quilt

Sepatutnya dah lama aku hantar mini fall quilt ni tapi di sebabkan banyak sangat hal berlaku aku belum hantar lagi. Sampai Michele dah cari aku..hehehe. Sorry Nicole.....

OKlah kan besar ni..comel aja..ermm..dah ada idea nak buat baby quilt untuk anak patung alicia lah..heheheh..tunggu ye alicia nanti mama buatkan.. :)


Monday, March 8, 2010

January block BOM bulan March untuk Kak Naiz



Ok...nampak gayanya BOM kita tak berapa nak meriah lah kan???...mana pergi semua org ekk???...heheh takpa janji mereka sudah hantar kepada penerima BOM pada setiap bulan pun dah ok...

Ok bulan march ini penerima BOM adalah kak Naiz...aku dah siapkan , dan akan bagi by hand kepada kak naiz bila balik kg hari jumaat ni...harap2 takda aral melintang..aminnn....


Wednesday, March 3, 2010

W.I.P

Assalamualaikum.....apa khabar semua...harap2 sihat lah ye...heheh. Erm aku plak sihat alhamdulillah, tapi Norman, anak aku yg sulong tak sihat. Tadi Nurse dari sekolah dia call cakap dia demam so aku dah ambik dia bawak balik....cuaca sekarang tak berapa bagus ye...panas sangat..

OKlah...ni saja nak tayang sikit gambar aku buat applique tadi...belum siap lagi..baru baste..jap lagi baru buat blind stich...tapi yg kurangnya....kaler tak menawan lah..huhu...tapi takpalah..first time..nanti pandailah kot aku combine kaler..heheheh