Tuesday, May 25, 2010

B.O.M bulan Mei untuk FAWA


OK dah siap untuk FAWA punya tinggal nak pos aja..harap FAWA suka dengan colour combination ni.....dan fida juga nak minta maaf kalau tak perfect...susah plak kali ni nak join point tu bagi sama..hehe..

Lepas ni nak siapkan untuk kak pah plak...harap dapat siapkan sebelum pergi US lagi seminggu lebih aja..huhu...


Friday, May 14, 2010

PERHATIAN KEPADA SEMUA PEMAIN BOM

salam semua...semoga hari anda berjalan dengan lancar dan takda masaalah...

peringatan kepada semua pemain BOM 2010...apa cerita kita semua???????....senyap aja....masih berminat nak main atau dah kehilangan semangat????????

Penerima untuk bulan April hanya terima 4 block sahaja daripada 12 block. Saya berharap sangat-sangat kalaulah tak boleh nak siapkan atau pun ada masaalah yg tak dapat nak dielakkan daripada menyiapkan block untuk setiap bulan, silalah berhubung dengan penerima dan bagitau dia so taklah dia tertunggu2 .....

Harap sangat semua pemain beri kerjasama....kalau projek lain boleh disiapkan kenapa BOM tak boleh kan?????



Sunday, May 2, 2010

BOM untuk kak Aton


Aku dah buat post pasal BOM ni februari 10 dan dah hantar ke kak Aton..rasanya dia dah terima. So kepada kawan2 yg lain please update blog and deliver your BOM to kak Aton...thank you...