Friday, February 25, 2011

Hexagon by machine

Baru jumpa satu blog, dia ajar macam mana nak jahit hexagon pakai machine. Very informative blog. Suka sangat dapat cuba buat. Maybe next time nak cuba lah hehehe.


So ini adalah gambar hexagon yg aku cuba jahit machine tadi.



Ini plak bahagian belakang hexagon .




Dan ini adalah website tu www.ladyharvatine.com . Cuba lah mana tau kali ini kita akan memudah Dan mempercepatkan proses menjahit hexagon ...

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

kak aton said...

salam..sy dah g tenguk kat y'tube..hehe macam mudah kan.. tq kongsi info

bie said...

Salam kak aton...ye mmg nampak senang...fida dah cuba..kena praktis banyak kali sebab kadang2 leh kompius...huhuhu

mama alicianorman said...

oppsssss.....sorry terlasah pakai acc anak fida..huhu kak aton.. BIE is my son..heheheh....