Tuesday, April 12, 2011

Sew Along anjuran My Botang (sue)...







Assalamualaikum....lama sungguh tak update kan..hehhee. Ok this time update pasal sew along yang dianjurkan oleh Mybotang (sue). jom kawan2 kita semua ikut sue buat applique ni nak???..best sebab nnt dapatlah satu wall hanging yang kecil..hehe.

Ok rasanya dah start minggu untuk memilih kain dan alatan semua untuk persediaan. Kat bawah ini adalah time line for the project :-


(SUE FIDA COPY AND PASTE YOUR WORDS OK..THANKS)

Project time-line
1. Print pattern, instruction and choose fabrics - 11 - 17 April (1 week)

2. Trace, iron on fabric and cut - (Instruction 1-2 on instruction page) - 18 - 24 April (1 week)

3. Arrange on background fabric and iron - (Instruction 3-4 on instruction page) - 25 April - 1 May (1 week)

4. Appliqué the pieces - (Instruction 6 -7 on instruction page) - 2 - 8 May (1 week)

Note:
1.The project is simple enough even for beginners, and though the instructions are for machine Appliqué, anybody not confident or familiar with sewing machine can still join in and Appliqué with hand.

2.The project is spread over 4 weeks to allow ample time for everyone to complete each stage and have time for other commitments. If you complete a stage early or complete the whole project at one go, do record your progress of each stage and post pictures for others to view and comment.



So atas ini adalah gambar project yang akan kita buat.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)