Wednesday, January 23, 2013

Cathedral window pinchusion

Assalamualaikum, lamanya tak update blog ni . Mmg dah bersawang habis lah kan :-(...

Ok takpa kita start balik slow2 :-). Ok hari ni cuba buat pinchusion. Dapat tutorial dari internet. Kalau nak cuba nanti bolwh peegi kat lin ini www.modabakeshop.com . Nnt cari sendiri post pasal pincushion ye.

Senang aja nak buatnya . Kena banyak kali praktis. Insyaallah kalau rajin boleh jadi lagi cantik. Kalau anda creative boleh buat lagi cantik dari yg dia buat tu .

4 comments:

MamaDaniel said...

fida.. lama betul tak bersiaran... :)

bila la nak cuba buat pincushion ni...

Hunny Berry said...

cantik....ramai kwn geng jahit kt fb dok tayang...sy jer yg x pnh wat....

shima said...

cantiknya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)